Mail info@brbk.nl Bel +31 (0)413 – 490 711

Kies voor een veilige
oplossing: BRBK

Heeft u een boom die uw achtertuin ontgroeit? Bent u bang voor stormschade? Of zorgt een boom bijvoorbeeld voor te veel schaduw? BRBK denkt actief met u mee over een passende oplossing: veilig en verrassend snel.

Heeft u een boom die uw achtertuin ontgroeit? Bent u bang voor stormschade? Of zorgt een boom bijvoorbeeld voor te veel schaduw? BRBK denkt actief met u mee over een passende oplossing: veilig en verrassend snel.

Ons machinepark voldoet aan de laatste milieu- en veiligheidseisen.

Vrijblijvende offerte

Een boom rooien is altijd maatwerk. Elke situatie is anders. Daarom komen wij gratis bij u langs om de situatie eerst eens op te nemen. Wat is het probleem precies? Hoe groot is de boom in kwestie? Is de plek goed bereikbaar? Welk materieel hebben we nodig om veilig te werken? Al die factoren wegen mee in onze aanpak en in het kostenplaatje.

Veelgestelde vragen

Een boom laten rooien is vast heel erg duur. Hoe weet ik of ik dat wel kan betalen?

Deze vraag horen we vaak bij BRBK. Begrijpelijk, het kost vaak tijd voordat het besluit is genomen om een boom te vellen. Voor veel particulieren is het een groot project. Terwijl het voor ons dagelijkse kost is. Om de keuze voor u iets makkelijker te maken, komen wij gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Zo krijgt u op een laagdrempelige manier inzicht in de kosten. 

Is het voordelig om samen met buurtgenoten een offerte aan te vragen?

Opdrachten combineren levert altijd een voordeel op. Eenmaal ter plekke met het juist materieel kunnen we vaak efficiënter werken. Bovendien deelt u met elkaar de opstartkosten. 

Verwijderen jullie ook de boomstronk?

Als u dat graag wilt, dan doen we dat natuurlijk. We kunnen de achtergebleven boomstronk – de stobbe – in zijn geheel verwijderen. Of we gebruiken een frees. BRBK beschikt over een kleine frees (90 cm breed) en een grote frees. Hiermee kunnen wij op elke plek werken.

Wat gebeurt er met de gerooide boom?

We overleggen graag wat u wilt. Wilt u dat wij het stamhout afvoeren? Of versnipperen we bijvoorbeeld ook het vrijgekomen groenafval? Ook dat kunnen we voor u afvoeren. Het is maar net wat u wilt.